Jonas Röjdmark – En plastikirurg

May 13, 2015

När du letar efter en plastikkirurg är Jonas Röjdmark på Akademikliniken i Stockholm det rätta valet. Här får du en plastikkirurg som har en bred utbildning och erfarenhet inom alla områden av plastikkirurgi. [http://personer.eniro.se/resultat/jonas+r%c3%b6jdmark] utför alla ingrepp som du kan tänka dig från de populära bröstförstoringarna och även bröstförminskning till fettreducering och ansiktsplastik, i form av nästippsimplantat och borttagning av rynkor för att få tillbaka ett yngre utseende och en mer elastisk och spänstig hud.

Som plastikkirurg så är Jonas Röjdmark en av de mest erkända och meriterade plastikkirurger du kan finna, men gedigen utbildning i både USA och Sverige. Tidigare meriter hos denna plastikkirurg finns även i form av utförda ingrepp rörande rekonstruktiv plastikkirurgi på både Södersjukhuset och Karolinska Sjukhuset där han var överläkare inom rekonstruktiv plastikkirurgi fram till 1999. sedan 1999 kan du finna Jonas Röjdmark som en av de bästa och mest ansedda plastikkirurgerna på Akademikliniken i Stockholm.

Leave a Reply