Rädda liv med den kunskapen

March 31, 2014

Jag funderade lite här om dagen vad jag egentligen gillade i skolan när jag var yngre. Det är ju så stor skillnad på hur man lever sitt liv nu och hur man lever det nu. Nu är man ju så pass inriktad inom något ämne som man håller på medan då fick man hålla på med lite allt möjligt. Det är faktiskt ganska så häftigt att man har kommit en så pass lång väg, hur som helst så gillade jag inte alls idrottslektionerna när jag var yngre. Det var något som jag fullkomligt hatade kommer jag ihåg, jag var helt enkelt riktigt dålig på idrott generellt och det är ju svårt att bli bra på något som man verkligen ogillar. Något som jag dock tyckte om var hlr utbildning som man fick på idrottslektionerna ibland. Det lärde ju en en hel del om det mesta och det tycker jag är väldigt häftigt faktiskt. Man kan ju rädda liv med den kunskapen.

Leave a Reply