träna ensam

January 23, 2014

Jag skulle väldigt gärna vilja skaffa mig en pool från svenskapoolfabriken. Det skulle vara så skönt att slippa gå till badhuset för att simma, man vet ju aldrig vad det är som händer där. Jag brukar ofta träningssimma men det är inte ofta som jag är själv i bassängen. Det har väl hänt någon gång då jag har gått tidigt från jobbet och gått direkt till simhallen efter. Men det som är jobbigt är när det kommer någon skolklass eller sådant, och ibland får man ju inte vara där för att något simlag har träning. Det är lite jobbigt men man får väl stå ut med det om man nu så gärna vill simma. Jag skulle dock gärna vilja lösa mina problem genom att bygga en egen pool, det skulle vara skönt att få lite lugn och ro när man tränar. Hellre det än att man ska behöva trängas med en herrans massa folk.

Leave a Reply